Menjars casolans


Durant l'excursió, esmorzarem pa amb tomaca (regat amb el nostre deliciós oli d'oliva), fuet i botifarra blanca i negra. Cadascú es prepararà el seu esmorzar tal com s'ha fet sempre al nostre poble. 










Bacallà i truita d'espinacs amb suc
A l'hora de dinar, us oferim un menú amb plats casolans i típics de les terres de ponent. Podreu triar entre tres plats de primer i tres de segon, amb postres i cafè inclòs. 

Els primers plats aniran variant entre olla barrejada, llenties a la cassola, arròs de muntanya, verdura saltejada amb pernil, macarrons, amanida... 

Els segons plats seran: cassola de tros, variat de carn a la brasa, estofat de vedella, conill al julivert, truita de riu al forn, fricandó, pollastre amb samfaina, cassola de bacallà amb truita d'espinacs... 

Els postres també estan fets per nosaltres: flam, crema catalana, arròs amb llet, poma de Lleida al forn, macedònia...


Cada setmana tindreu el menú al nostre bloc, juntament amb totes les dades de la propera sortida programada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada